Tomatsauce

Tomatsauce

Til lasagne, pizza, spaghetti m.v.

Bruger jeg den til ratatouille kommer jeg som regel noget hvidvin ved og krydrer med rosmarin.

Tomatsovs
Write a review
Print
Ingredienser
  1. 3 løg
  2. 4-5 fed hvidløg
  3. 6-7 store, modne tomater
  4. 2 ds. flåede tomater
  5. 1 spsk sukker
  6. Salt og peber
  7. Oregano og timian
Fremgangsmåde
  1. Løg og hvidløg hakkes fint og tomaterne skæres i tern.
  2. Løg og hvidløg svitses i olivenolie og smør.
  3. Når de er begyndt at blive klare, tilsættes de friske tomater, og svitses med i nogle minutter.
  4. Herefter tilsættes dåsetomater, sukker, og krydderier.
  5. Saucen skal gerne simrer i en god times tid eller mere, det reducerer væsken og forstærker smagen.
Tip
  1. Du kan sagtens lave en stor portion og fryse noget af saucen.
Det grønne speltinferno https://www.speltinferno.dk/


3 thoughts on “Tomatsauce”

Skriv et svar