Tofu-spejlæg

Tofu-spejlæg

Tofu kan så mange forskellige ting, og en af dem er altså at blive en slags spejlæg. Til denne opskrift skal du bruge silken tofu, som er den mest fine slags tofu. Den er derfor også skrøbelig at arbejde med, så vær omhyggelig, når du vender den på panden. Udover at gøre sig godt på rugbrød, er tofu-spejlæg selvfølgelig oplagt på en gang biksemad.

Tofu-spejlæg
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
10 min
Total Time
20 min
Prep Time
10 min
Cook Time
10 min
Total Time
20 min
Ingredienser
  1. 1 pk. silken tofu
  2. 1 spsk vand
  3. 1 spsk soyasovs
  4. 1 spsk gærflager
  5. 1/2 tsk gurkemeje
  6. 1/4 tsk kala manak
  7. Peber
Fremgangsmåde
  1. Skær tofuen i skiver på ca. 1/2 cm.
  2. Rør vand, soya, gærflager og krydderier sammen på en tallerken.
  3. Vend tofuskiverne i marinaden, og lad dem ligge lidt.
  4. Steg skiverne på en godt varm slip-let pande, så skiverne får lidt stegeskorpe.
Notes
  1. Tip: Gør sig godt på rugbrød, biksemad, i en morgenmadsbolle osv.
Det grønne speltinferno https://www.speltinferno.dk/


1 thought on “Tofu-spejlæg”

Skriv et svar