Speltinferno er igang med en gennemgang

Der er sket meget siden jeg i sin startede Det Grønne Speltinferno helt tilbage i 2010. Og nu er det vist på tide med en opdatering af sitet. Jeg kigger mine opskrifter igennem, sætter nye billeder på og udfylder “opskriftskortene”, så det bliver nemmere at bruge siden. 

Jeg har også en hel masse madplanen liggende til jer, der bare venter på at blive delt. Det grønne er stadig i fokus, vi spiser idag helt plantebaseret, madspild kan vi stadig ikke li’ og planlægning er bare sjovest for pengepungen! Og så er jeg lige så vild med at lave hurtig og sund mad, som jeg hele tiden har været. Så er der nemlig tid til andre ting også i en hverdag med børn, fritidsaktiviteter og alt det andet hurlumhej, som gør hverdagen skøn. 

Hvis du har lyst, kan du finde mig på instagram, hvor jeg deler mad-øjeblikke fra hverdagen. 

Skriv et svar