Pasta med champignonsauce og savoykålsauté


En af mine absolut yndlingspastaretter. Man kan variere saucen med chili eller andre krydderier. Vi plejer ikke at krydre den for kraftigt, da mine unger stadig ikke er glade for stærk mad. 

Det er en af den slags retter som egentlig føles ret ekstraordinær, men den er hurtig at bikse sammen. Ungerne elsker de fleste pastaretter og kålen glider fint med ned. 

Min mand drysser gærflager på alt hvad der ligner pasta, og denne ret er ingen undtagelse. Måske det også falder i din smag?

Det er selvfølgelig ikke hver gang vi får savoykål til, men så kan man f.eks. servere råkost til i stedet for.

Dette er endnu en opskrift fra Kræftens Bekæmpelse, som jeg har tilpasset til vores smag.

[yumprint-recipe id=’12’]

 

One Reply to “Pasta med champignonsauce og savoykålsauté”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *