Millionsvamp

Millionsvamp

Her får du min mands udgave af millionbøf. Perfekt tilbehør til kartoffelmos. Det tager lidt tid, men god mad er værd at knokle for.

Millionsvamp
Write a review
Print
Ingredienser
  1. 2 stænger bladselleri
  2. 2 gulerødder
  3. 1 løg
  4. 1/2 tsk tørret timian
  5. 400 g champignon eller portobellosvampe
  6. 1 liter vand (grøntsagsbouillon eller kogevand fra kartofler)
  7. 1 spsk engelsk sovs
  8. 1 skvæt lage fra agurkesalat
  9. Salt og peber
  10. Maizenamel
  11. Kulør
Fremgangsmåde
  1. Hak løg, gulerødder og bladselleri.
  2. Steg grøntsagerne i lidt vand eller bouillon på en pande sammen med timian til de er møre.
  3. Blend blandingen, tilsæt lidt mere vand eller bouillon.
  4. Hak svampene fint.
  5. Rist hårdt af på panden, må ikke stege tørt.
  6. Vend grøntsagsblandingen i.
  7. Spæd op med vand eller bouillon.
  8. Tilsæt engelsk sovs og agurkesalatlagen - smag dig frem.
  9. Jævn sovsen med maizenamel rystet sammen med koldt vand.
  10. Smag sovsen til med salt og peber, evt. lidt bouillon.
  11. Få den helt rigtige sovsefarve med lidt kulør.
Tip
  1. Spis på kartoffelmos og top med syltede rødbeder.
Det grønne speltinferno https://www.speltinferno.dk/


Skriv et svar