Madplan uge 8 – 2020

Madplan uge 8 – 2020

Okay, det er ikke nogen hemmelighed at der er flere i husstanden, der er helt vilde med mormormad. Hvis du også har det sådan, så kan det være at du allerede har opdaget at det ikke er noget problem på plantebaseret kost. I denne uge har vi bl.a. tarteletter på menuen.

Mandag:

Ramen – nudler i suppe med grøntsager. Suppen bliver på svampe, miso, hvidløg og ingefær. Grøntsager snittes og steges. Jeg bager nok også noget tofu krydret med 5 spices, som er en kinesisk krydderiblanding.

Tirsdag:

Rester fra kartoffelmosen og millionsvampen fra i søndags.

Onsdag:

Tarteletter med østershatte i asparges. Måske burde vi spise noget til, men det gør vi ikke… Der skal nok komme en rigtig opskrift engang, men her får du lige hurtigt min mands fremgangsmåde. Rigeligt med østershatte steges af på en pande (det tager tid, vær tålmodig). Lav en opbagt sovs på væske fra glassene med asparges. Bland asparges og østershatte i, smag til.

Torsdag:

Chili sin carne med tortilla chips, guacamole og råkost. Råkosten laver jeg af strimlet rådkål, iceberg, majskerner og ristede græskarkerner. Guacamole laver vi af avocadoer, purløg, sauerkraut, lidt citronsaft og eft. lidt neutrail soyayoghurt.

Fredag:

Hotdogs – med Naturli’s veganske pølser på frost. Måske bager vi selv hotdog-brødene.

Lørdag:

Paella med bland-selv salat on the side.

Søndag:

Blomkålsdeller, kogte kartofler (kog ekstra til næste uge), blandet salat og persillesovs.



Skriv et svar