Madplan uge 7 – 2020

Madplan uge 7 – 2020

Mandag:

Linselasagne med salat og flüte on the side. Jeg laver en sovs baseret på røde linser, revet gulerødder, løg og hk. tomater med krydderier. Laver en helt almindelig bechamelsovs på naturli’ blok, mel, soyamælk, muskatnød og gærflager. Fordeler sovs og bechamel lagvis med fuldkornspastaplader. Topper lasagnen med rasp, fordi vi godt kan godt kan li’ det er lidt knasende på toppen.

Tirsdag:

Tomatsuppe med brød – det er min datters all time livret.

Onsdag:

Diverse lasagne og suppe-leftovers.

Torsdag:

Hjemmelavede pizzaer – du finder opskrift på dej her og tomatsovs her. Salat on the side.

Fredag:

Sandwiches med bl.a. kikærtesalat, bønnepostej (her er en der minder om den vi laver, dog bruger vi vand i stedet for olie, ikke noget hvidløg og chili, men lidt spidskommen) og hvad vi ellers har, der egner sig i en sandwich.

Lørdag:

Curry-time: Rød karrypasta ristes af på panden, hvidløg og ingefær tilsættes, derefter grøntsager i rækkefølge efter hvor længe de skal koges, tilsidst kikærter og en ds. kokosmælk, samt en spsk karry dertil jasminris.

Søndag:

Kartoffelmos med millionsvamp og rødbeder. Fordi søndage kalder på comfort-food.



Skriv et svar