Madplan uge 5 – 2020

Mandag:
Tacoskaller med blandet salat, hjemmelavet salsa, Like-Meat chick-stykker krydret med fajitakrydderi og soya-yoghurt.
Tirsdag:
Klar supper med supperurter og veggie-boller fra Naturli’, samt grovflüte.
Onsdag:
Bådkartofler, dampet broccoli, nuggets fra Hälsans Kök, sovs og blandet salat.
Torsdag:
Fuldkornspasta med spinatsovs (fordi vi har masser af spinat i fryseren). Jeg koger pasta først, og hælder så spinatblandingen over, og smider det i ovnen. Jeg bruger ikke vandkastanjer.
Fredag:
Hjemmelavede pizzaer med tomatsovs, revet ost fra Spir, noget kebab af en art (der er forskellige veganske mærker), peberfrugter, champignon og ananas.
Lørdag:
Hjemmelavede samosaer med kartofler og ærter, og en rispilaf på brune ris. Rispilafen laver jeg med 1 del ris til knap 2 dele væske, 1 bouillonterning, frisk basilikum og tørret oregano.
Søndag:
Grøntsager og tofu i en “butter”sovs, raita og naanbrød. Jeg tilføjer selv forskellige grøntsager til sovsen, gerne aubergine, squash og svampe. Raita laves af agurk og tomat i tern, vendt i en neutral yoghurt med hakkede mynteblade.