Madplan uge 1 – 2020


Et nyt år er startet, og i stedet for at nøjes med at skrive mine madplaner på en blok herhjemme (og nogle gange smide dem på instagram), så får du dem i uddybet version her.

Denne blog har ligget stille rigtig længe, og meget er sket siden jeg startede det grønne speltinferno for mere end 10 år siden. Indtil videre er planen at dele mine madplaner (inkl. links til opskrifter, hvis de er at finde på nettet). Måske kommer tiden også til jeg deler ud af mine egne opskrifter igen, hvem ved.

Mandag:

2 x pastaretter (fordi gæster). Den ene består af 2 poser ratatouille fra Rema1000 stegt på panden med hvidløg og pastaskruer vendt i. Den anden består af champignon i skiver, røget tofu i tern (fra Aldi), pølser i skiver (Naturli – fra Netto), hvidløg, gærflager og soyafløde med frisk fuldkornspasta vendt i. En skål hjemmelavet veganske “parmesan” på bordet til at drysse med.

Tirsdag:

Nytårsaften – blinis med forskellige toppings til forret. Forskellige slags fyldte madpandekager til hovedret, og dessertpandekager med is til dessert. Aner man et tema?

Onsdag:

All praise the leftovers…

Torsdag:

Hjemmelavede burgere, denne gang med burgerbøffer af Naturli’ hakket.

Fredag:

Karrykål (jeg tilsætter ikke stødt koriander, spidskommen og timian) med ris, samt peanuts, hørfrø, ristet kokos og mangochutney som tilbehør.

Lørdag:

Stjerneskud (næsten) som min mor lavede det. Jeg laver en omgang fredsfisk, og så sker følgende anretning: Ristet fuldkornstoastbrød (min mand og børn insisterer på at brødet bliver smurt med smørbar (fra Naturli), fredsfisk, thousand island-dressing (den fedtfattige fra Kraft er vegansk), ærter drysses ud over, asparges fra glas, halve cherrytomater, og til sidst lidt dild og en skive citron eller to, samt lidt af den sorte Cavi-Art på toppen.

Søndag:

Fyldte squash (for dem har jeg fået en hel masse af), de bliver fyldt med en en linseblanding af en art, formentlig med hakkede tomater og en masse krydderier, og serveret med kogt quinoa og dampede grøntsager on the side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *