Klassisk kold kartoffelsalat

Klassisk kold kartoffelsalat

En fast del af mange af sommerens måltider er kartoffelsalat, men hvorfor vente til sommer med at spise noget så godt? Her er en plantebaseret udgave af den klassiske kartoffelsalat, som smager helt rigtigt.

Klassisk kold kartoffelsalat
Write a review
Print
Ingredienser
  1. 1,5 kg kartofler
  2. 5-6 dl. soyayoghurt
  3. 1 glas Hellmans veganske mayo
  4. 3-4 tsk dijonsennep
  5. 3-4 spsk. æblecidereddike
  6. 1 spsk ahorn- eller agavesirup
  7. Salt og peber
  8. 1 bdt. purløg
  9. 1 stor håndfuld radiser
  10. 1/2 løg
  11. Tomater til pynt
Fremgangsmåde
  1. Kog kartoflerne, lad dem køle af og skær dem i passende stykker.
  2. Bland de våde ingredienser, og smag til med salt og peber.
  3. Hak løg, klip purløg og snit radiserne i små stykker, og rør det i dressingen.
  4. Vend kartoflerne i dressingen, og lad gerne kartoffelsalaten hvile.
  5. Pynt med tomater.
Det grønne speltinferno https://www.speltinferno.dk/


Skriv et svar