Juliennesuppe

Juliennesuppe

En skøn suppe, som kan laves af de grøntsager man lige har. Her er sådan jeg plejer at lave den.

Du finder i øvrigt opskriften på en suppevisk her.

Juliennesuppe
Serves 4
Hurtig suppe som du kan lave på de fleste grøntsager.
Write a review
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
20 min
Total Time
40 min
Prep Time
20 min
Cook Time
20 min
Total Time
40 min
Ingredienser
  1. 2 gulerødder, groft revet
  2. 1 stort løg, hakket
  3. ½ knoldselleri, groft revet
  4. 2 store kartofler, groft revet
  5. 2 porrer i ringe
  6. 1 1/4 - 1½ l. grønsagsbouillon
  7. Suppevisk
  8. Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Kom lidt bouillon i en suppegryde og svits alle grønsagerne let.
  2. Tilsæt resten bouillon og læg suppevisken ved.
  3. Kog suppen under låg i ca. 15-20 minutter.
  4. Smag til og server suppen med hakket frisk persille og groft brød.
Det grønne speltinferno https://www.speltinferno.dk/


Skriv et svar