Grønsager i stegeso

Grønsager i stegeso

Stegeso eller den elektriske udgave: Slow cooker er velegnet til mad, der gerne må simre længe sammen, uden at du skal gøre en hel masse ved det. Når mad får lov til at simre, gør det noget helt særlig ved smagen.

Grøntsager med cousous i stegeso
Serves 6
Smid dine grøntsager i en stegeso, og lav noget rart, mens den simrer i ovnen.
Write a review
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
1 hr 30 min
Total Time
1 hr 50 min
Prep Time
20 min
Cook Time
1 hr 30 min
Total Time
1 hr 50 min
Ingredienser
  1. 1 aubergine i store tern
  2. 1-2 squash i store tern
  3. 125 g champignon i kvarte
  4. 1 grøn peberfrugt i tern
  5. 2 selleristænger i skiver
  6. 2 løg groft hakket
  7. 2-3 fed hvidløg, groft hakket
  8. 1 ds. hk. tomater
  9. 2 dl. couscous
  10. 2 dl. bouillon
  11. Timian og oregano
  12. Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Det hele blandes og fordeles i stegesoen.
  2. Sæt den i en kold ovn og tænd på 160 grader, i ca. 1½-2 timer, alt efter ønsket konsistens.
HUSK
  1. at sætte stegesoen i blød i koldt en times tid før brug.
Tip
  1. Falafel passer rigtig godt til eller retten kan serveres alene med groft brød.
Det grønne speltinferno https://www.speltinferno.dk/


Skriv et svar