Denne opskrift fik jeg af min tidligere nabo. Den varmer godt på en kold og blæsende dag. Servér tykke skiver fuldkornsbrød til.

Cremet rodfrugtsuppe
2015-02-17 15:51:53

En mættende og varmende vintersuppe.
Ingredients
- 400 g skrællede kartofler
- 200 g persillerod
- 2 snittede porrer
- 1 løg
- 1,2 l bouillon
- 1 dusk bredbladet persille
- 1 kvist timian
- 2 dl. creme fraiche
- Salt og peber
Instructions
- Skær kartofler og rødder i mindre stykker, og løg i både. Kommes i en gryde sammen med bouillon og krydderurter. Koges i en halv times tid, til grønsagerne er møre.
- Krydderurterne fjernes og suppen blendes. Hæld suppen tilbage i gryden, tilsæt porrer og bring i kog. Lad suppen småkoge i ca. 5 minutter, tilsæt cremefraiche og smag til.
Det grønne speltinferno https://www.speltinferno.dk/