Cannelloni med spinat og feta

Endnu en pastafarvorit, som er i høj kurs herhjemme, opskriften er fra Kræftens Bekæmpelse.

Ingredienser:

  • 500 g frossen, helbladet spinat
  • 2 finthakkede løg
  • olie
  • 100 g feta, smuldret
  • Salt og peber
  • 1 ds. hk. tomater
  • 200 g friske pastaplader
  • 3 spsk majsstivelse
  • 4 dl letmælk
  • Salt og hvid peber
  • 50 g revet ost
Optø spinat og knug den fri for væde. Jeg lader gerne spinaten tø op i en si over en skål, i køleskabet. Så er der det mindre at knuge.
Hak spinaten groft, og sauter sammen med løget i olie på en pande, tilsæt salt og peber. Lad blandingen køle lidt af og bland fetaosten i.
Fordel de hakkede tomater i et ovnfast fad. Skær pladerne ud i firkanter på ca. 7×15 cm. Læg en stor skefuld spinat/feta-blanding på hver pastaplade, rul dem sammen på den korte led og læg dem i fadet med sammenføjningen ned.
Rør majsstivelse ud i mælken og bring i kog under omrøring. Kog i 2 minutter og smag til. Fordel sauce over cannellonierne, så de er helt dækkede. Drys med ost.
Bages i 25-30 minutter ved 180 grader varmluft.

Skriv et svar