Polenta med ærter og asparges

Sidst vi spiste polenta, fandt vi ud af to ting. Den ene er, at gedeost kan smage og lugte meget kraftigt at ged (surprise), den anden er, at vores yngste er helt tosset med polenta. Så denne gang bliver polentaen uden gedeost, og mere i forårets tegn.

Ingredienser:

  • 150 g polenta
  • 5,6 dl vand
  • 1 bdt frisk basilikum
  • 1 bdt frisk persille
  • 200 g ærter
  • 1 bdt. grønne asparges
  • Evt. lidt revet cheddar

Du kan enten koge polentaen i en gryde eller lave den i mikrobølgeovnen. Knæk bunden af de grønne aspages og blancher dem i kogende vand. Hak urterne og rør dem sammen med den færdige polenta, og tilsæt derefter ærterne. Fordel massen i et ildfast fad, top med asparges, og drys evt. med revet cheddar.

Gratinér retten i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter.

One Comment Add yours

Skriv et svar