Pizzadej

Hvis du er til papirstynde pizzabunde, så er denne opskrift ikke noget for dig. Jeg kan derimod godt lide, at der er en god bund til min pizza.

Ingredienser:

  • 25 g gær
  • 3 dl lunken vand
  • 1 spsk olie
  • 1½ tsk salt
  • Ca 2-3 dl grahamsmel
  • Ca 5-6 dl. durum eller hvedemel

Gæren røres ud i vandet, derefter tilsættes olie og salt. Rør så først grahamsmelen i. Derefter æltes det hvide mel i, til dejen er smidig og slipper bordet.

Dej hæver overdækket i ca. 45 minutter til 1 time.

Derefter slås dejen ned og rulles ud på et meldækket bord. Der er med lidt god vilje til to bradepander.

7 Comments Add yours

  1. Pingback: Pizza med squash
  2. Pingback: Madplan for uge 12
  3. Pingback: Madplan for uge 21
  4. Pingback: Madplan for uge 20

Skriv et svar