Pizza med squash

Alle pizzaer behøver ikke være med tomatsauce og revet mozzarella. Ikke at der er noget galt med tomatsauce og mozzarella. Slet ikke. Nogle gange er det bare helt okay at prøve noget andet.

Og hvis du er klar til at tage springet ud i en lettere alternativ pizza, så er dette et rigtig bud på en anderledes pizza, uden at være for anderledes. For der er stadig tomater. Og kan du ikke klare tanken om en pizza uden ost, så kan du drysse revet parmesan ost på.

Og så en gang salat til, så er aftenen hjemme!

Hvis du nu snitter squashskiverne på et mandolinjern, kan du sagtens lave pizzaen på blomkålsbund. Ellers kan du finde opskriften på en helt almindelig og nem pizzadej her.

Pizza med squash og soltørrede tomater
Serves 4
En pizzavariant uden tomatsauce. Du kan også sagtens undlade ost.
Write a review
Print
Prep Time
1 hr
Cook Time
15 min
Prep Time
1 hr
Cook Time
15 min
Ingredienser
  1. ½ portion pizzadej
  2. 1 glas soltørrede tomater
  3. 1 squash
  4. 1 håndfuld frisk timian
  5. Evt. friskrevet parmesan
Sådan gør du
  1. Dejen rulles ud.
  2. Afdryp de soltørrede tomater let, der skal stadig være olie på.
  3. Fordel de soltørrede tomater over dejen, og sørg for at hele bunden er let “smurt ind” i olien fra tomaterne.
  4. Læg squashskiver ovenpå, og drys med hakket frisk timian og parmesanost.
  5. Vi bager pizzaen ca. 15 minutter ved 240-2250 grader på ovnens pizzafunktion
Adapted from Opskrift på pizzadej
Det grønne speltinferno http://www.speltinferno.dk/

2 Comments Add yours

  1. Pingback: Madplan for uge 15

Skriv et svar