Pasta i en fart

Denne opskrift blev jeg inspireret til, dengang vi var to voksne på SU og et lille barn. Det er også en af de retter der kan laves i en snævervending, hvis man sørger for at have grøntsager i fryseren og tomater i skabet.

Ingredienser:

  • Fuldkornsspaghetti i passende mængde
  • 1-2 ds. hakkede tomater
  • 1 stort løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 1 stor tsk sukker
  • Peber
  • Timian og basilikum, mængden afhænger af om det er frisk eller tørret
  • ½ halv grøntsagsblanding fra frost
  • Evt. parmesanost (udelad hvis vegansk)

Løg og hvidløg hakkes, og svitses i olie. Derefter tilsættes de hakkede tomater, krydderier og sukker. Mens det koger ind, bringes vand i kog til spaghettien.

Grøntsagerne tilsættes tomatsaucen, når spaghettien kommes i vandet.

Servér evt. med friskrevet parmesanost.

One Comment Add yours

  1. Pingback: Madplan for uge 21

Skriv et svar