Pandekager

Pandekager hjemme hos os er for det meste en fastfood-løsning. Hvis alt andet glipper, er det hurtigt at røre en pandekagedej sammen og ungerne elsker det.

Disse pandekager er en smule kompakte og helt uden sukker. De bliver serveret med et fad med udskåret frugt og grønt. Grønsagerne spises ved siden af, men frugterne kan kommes i pandekagerne sammen med lidt ahornsirup eller flydende honning. Når jeg har placeret dem under “søde sager” er det fordi disse sagtens kan anvendes som dessertpandekager.

Ingredienser:

  • 3½ dl mel (denne gang brugte jeg hvedemel med kim og fibre fra Nybogaard, man kan også bruge en blanding af grahamsmel, sgitemel, hvedemel eller hvad man lige har ved hånden)
  • 1/4 tsk salt
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 tsk kanel blandet med kardemomme
  • 3 æg
  • 2 spsk vand
  • 4 dl minimælk
Alle ingredienser piskes godt sammen, så der ikke er klumper i dejen. Der bliver til 8 pandekager på en stor pande.

One Comment Add yours

  1. Pingback: Madplan for uge 9

Skriv et svar