Lynstegte grønsager

Endnu en af de her retter, hvor du kan bruge de grønsager du lige har liggende. Det vigtigste er, at tilsætte dem efter tilberedningstid. Rødder først, kål til sidst.

Ingredienser:

  • Et par gulerødder (eller andre rodfrugter)
  • 1 broccoli (blomkål eller lignende)
  • 1-2 peberfrugter (squash, aubergine, sukkerærter osv)
  • Spidskål (eller andre typer kål)
  • Sesamfrø eller andre frø

Skær gulerødderne i tynde stave, del broccolien i små buketter, skær peberfrugten stykker og striml kålen.

Varm olivenolie i en wok, start med gulerødderne, efter ca. et minuts tid tilsættes broccolien. Efter ca. et minut mere peberfrugten. Slut af med at vende kålen i, så den lige når at blive varm. Drys frø over, lige inden serveringen.

One Comment Add yours

  1. Pingback: Madplan for uge 11

Skriv et svar