Kornsalat med nødder og granatæble

En farverig og fyldig ret, som er let at tilberede, medmindre ens bedre halvdel køber pistacienødder i skal…

På billeder serveret med appelsinsalat og lammedeller.

Ingredienser:

  • 3 dl. speltkorn
  • 1 bundt forårsløg
  • 100 g mandler
  • 100 g hasselnødder
  • 100 g pistacienødder
  • 50 g græskarkerner
  • 1 granatæble
  • 1 bundt mynte
  • 1 bundt persille
  • Rosenvand

Spelten koges som anvist.

Forårsløg hakkes groft. Det samme gælder nødderne.

Forårsløgene svitse i lidt olie i en sautepande. Efter et par minutter, tilsættes spelten og det steges godt igennem.

Samtidig ristes de hakkede nødder og græskarkernerne i olie, på en separat pande.

Derefter tages det hele af varmen, og blandes i en stor skål. Grofthakket mynte og persille tilsættes, sammen med kernerne fra granatæblet. Dryp med rosenvand, og server straks.

Skriv et svar