Gratineret aubergine

Jeg har virkelig et godt øje til auberginerne, derfor står de ofte på madplanen herhjemme. Billedet er taget inden ost og ovn.

Ingredienser:

  • 1 stor aubergine
  • 1 hk. løg
  • 1 ds. hk. tomater
  • 2 fed hk. hvidløg
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 drys chili
  • 100 g revet ost

Auberginen skæres i skiver og svitses med løg i lidt olie. Efter et par minutter tilsættes hvidløg, oregano og tomater. Svits i yderligere et par minutter og lad så retten simre med låg i ca. 10 minutter, til auberginen er mør.

Hæld ost over, og gratiner retten i ca. 10-15 minutter ved 225 grader (evt. i et ildfast fad, hvis din pande ikke kan gå i ovnen) eller under grill til osten er gylden.

2 Comments Add yours

  1. Pingback: Madplan for uge 1

Skriv et svar