Et måltid som kræver god tid når der skal spises, da du selv laver dine egne forårsruller ved bordet. Lav dem med de grøntsager du har lyst til.
Ingredienser:
- Rispapir
- Gulerødder skåret i julienne
- Fintsnittet hvidkål/spidskål
- Grundigt skyllede spirer (f.eks rødebedespirer eller bønnespirer)
- Majskerner
- Avocado skåret i tynde strimler
- Agurk skåret i tynde stave
- Mango skåret i tynde strimler
- Bambusskud i julienne
Gør alle grøntsagerne klar og anret dem i små skåle på bordet. Jeg stiller også skåle med sød chilisauce og peanutsauce på bordet. Stil også en dyb tallerken med vand på bordet.
Et rispapir dyppes i vand og lægges på en tallerken. Så fylder du de grøntsager i, du har lyst til. Læg dem i en bunke på midten. Fold så første “bunden” op, derefter foldes den ene siden over bunken og den anden siden, toppen foldes, og rullen drejes over den sidste side.
Dyp forårsrullen i en af saucerne og spis.
One Comment Add yours