Friske forårsruller

Et måltid som kræver god tid når der skal spises, da du selv laver dine egne  forårsruller ved bordet. Lav dem med de grøntsager du har lyst til.

Ingredienser:

  • Rispapir
  • Gulerødder skåret i julienne
  • Fintsnittet hvidkål/spidskål
  • Grundigt skyllede spirer (f.eks rødebedespirer eller bønnespirer)
  • Majskerner
  • Avocado skåret i tynde strimler
  • Agurk skåret i tynde stave
  • Mango skåret i tynde strimler
  • Bambusskud i julienne

Gør alle grøntsagerne klar og anret dem i små skåle på bordet. Jeg stiller også skåle med sød chilisauce og peanutsauce på bordet. Stil også en dyb tallerken med vand på bordet.

Et rispapir dyppes i vand og lægges på en tallerken. Så fylder du de grøntsager i, du har lyst til. Læg dem i en bunke på midten. Fold så første “bunden” op, derefter foldes den ene siden over bunken og den anden siden, toppen foldes, og rullen drejes over den sidste side.

Dyp forårsrullen i en af saucerne og spis.

One Comment Add yours

  1. Pingback: Madplan for uge 14

Skriv et svar