Cremet suppe med rodfrugter

Denne opskrift fik jeg af min tidligere nabo. Den varmer godt på en kold og blæsende dag. Servér tykke skiver fuldkornsbrød til.

Cremet rodfrugtsuppe
En mættende og varmende vintersuppe.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g skrællede kartofler
  2. 200 g persillerod
  3. 2 snittede porrer
  4. 1 løg
  5. 1,2 l bouillon
  6. 1 dusk bredbladet persille
  7. 1 kvist timian
  8. 2 dl. creme fraiche
  9. Salt og peber
Instructions
  1. Skær kartofler og rødder i mindre stykker, og løg i både. Kommes i en gryde sammen med bouillon og krydderurter. Koges i en halv times tid, til grønsagerne er møre.
  2. Krydderurterne fjernes og suppen blendes. Hæld suppen tilbage i gryden, tilsæt porrer og bring i kog. Lad suppen småkoge i ca. 5 minutter, tilsæt cremefraiche og smag til.
Det grønne speltinferno http://www.speltinferno.dk/

3 Comments Add yours

Skriv et svar