Burgerbøffer uden kød

Der er mange gode grunde til at grille, især hvis du spørger min mand. Og jeg vil gerne indrømme, at der er noget virkelig sommeragtigt over at sidde på terassen, mens grillen udsender skønne dufte.

En af de gode grunde kunne i øvrigt være disse kødløse burgere, som ikke desto mindre indholder skønne, saftige bøffer. De er også nemme at lave og kræve kun få ingredienser.

Burgerbollerne finder du en opskrift på her, de er virkelig nemme, og nu du alligevel er i gang med at bage, kan du lave en dobbeltportion, for de er rigtig gode i madpakken også.

Burger uden kød
Serves 4
Vegetariske bøffer til sommerens burgere på grillen
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 ds. kidney beans - afdryppede
  2. 400 g. champignon
  3. 1 stort løg
  4. 3 fed hvidløg
  5. 2 spsk. worchestershiresauce
  6. Salt og peber
  7. 1 æg
Instructions
  1. Hak champignonerne og steg dem fri for væde på en pande. De skal ikke være sprødristede, men stadig bløde.
  2. Løg, hvidløg og den ene ds. bønner findeles i en minihakker. Derefter hakkes den anden ds. bønner og champignon knap så fint i minihakkeren.
  3. Bland begge portioner i en skål sammen med worchestershiresaucen, salt og peber. Saml evt. farsen med et æg.
  4. Lad farsen hvilen 30 minutter og form derefter til 8 mellemstørrelse bøffer eller 4 store bøffer.
  5. Grill bøfferne 3-4 minutter på hver side, så de både får en god stegeskorpe og bliver stegt helt igennem. Bøfferne skal ikke være tørre, men stadig bløde indeni.
  6. Spis med burgerboller, salat, løg og ketchup - eller hvad du plejer at putter i din burger.
Notes
  1. Tip: Brug en udstikker-ring til at forme farsen i ensartede bøffer, så bliver de også nemmere at stege.
Det grønne speltinferno http://www.speltinferno.dk/

Skriv et svar