Broccolisalat med druer

Keep it simple. Jeg fik en udgave af denne salat i weekenden, og fandt så yderligere inspiration på denne blog. Jeg er stor fan af broccoli, men det skal varieres, ellers bliver broccolien hurtigt kedelig, derfor er jeg altid på jagt efter nye måder at spise den grønne blomst på.

Jeg har i øvrigt en tilståelse. Langt det meste broccoli herhjemme er fra frost, jeg synes der er langt imellem de friske og sprøde broccoli i butikkerne.

Ingredienser:

  • 300 g broccoli, ca. 
  • 1 halvt rødløg, hakket
  • 15 druer, halverede
  • 3 spsk fromage fraise
  • 1 spsk balsamico
  • 1 kvist mynte
  • Lidt salat og peber

Bland fromage fraise med balsamico og hakkede mynteblade, og smag til med salt og peber. Lad dressingen trække et stykke tid i køleskabet.

Damp broccolibuketterne let. Der skal i den grad være bid i stadig. Køl dem af.

Bland derefter buketterne med løg og druer, bland det godt sammen uden at mase indholdet. Vend derefter dressingen i.

 

Skriv et svar